Ogłoszenie

w ramach współpracy adminów z portalem sportowym chcemy zaprosić użytkowników na portal www.kibicpolski.pl WWW.KIBICPOLSKI.PL

#31 2007-08-30 11:08:49

KlauDi

Administrator

9144003
Punktów :   

Re: ME 2007

Ja tam nie uwazam zeby to bylo przegiecie. Tez mam nadzieje ze nasi chlopcy wbija ich w parkiet Przyda im sie lekcja pokory
Ale w sumie nie ma sie co dziwic ze zawodnicy bulgarscy sa tak pewni siebie a nawet zarozumiali ucza sie od swojego guru ;p Szkoda tylko ze duza gadaja a malo robia.
Ostatnio stwierdzilam ze nawet jakby czlowiek chcial ich polubic to oni zaraz jakas swoja wypowiedzia skutecznie do tego zniechcecaja ;/ Ale nie wszyscy sie musza kochac i uwielbiac bo byloby nudnie

#32 2007-08-30 11:20:03

volleyballka

Moderator

1457339
Punktów :   

ja bym powiedziała, że takie wypowiedzi to nic innego, jak gra psychologiczna ;p ruskie robią przecież dokładnie to samo, a i trener żabojadków mówił niedawno, że nie boją się Polaków i na pewno z nimi wygrają...

zresztą zdziwiłabym się, gdyby któryś z trenerów czy zawodników przyznał się, że boi się jakiegoś rywala ;P

PiJ mLEko! może urośniesz - rezultatów nie gwarantujemy, kasy nie zwracamy ;P=> http://pl.youtube.com/user/MediaMar...

#33 2007-08-30 11:43:45

jagna

Moderator

3276861

nie musi sie przyznawac, ze sie boi, ale przydaloby sie troche szacunku do rywala. tylko tyle;) polacy jakos nie mowia, ze  dla nich bulgarzy to pestka, a ruskich ograja w 4 tyłem do siatki. no coz, jesli ktos obawia sie o swoje umiejetnosci i forme- nadrabia gadaną

"nie musimy klepać się po tyłkach(...)dla mnie, czy przeciwko mnie- mają wygrać!" -H.J.Wagner

#34 2007-08-31 08:06:50

baelka

Moderator

3197931
Punktów :   

Jagna, ok-wierzę Już rozumiem o co chodzi. Odnosiłam się tylko do tego wywiadu.

#35 2007-08-31 08:31:06

lena

Użytkownik

10142725
Punktów :   

KlauDi napisał:

Ja tam nie uwazam zeby to bylo przegiecie. Tez mam nadzieje ze nasi chlopcy wbija ich w parkiet Przyda im sie lekcja pokory
Ale w sumie nie ma sie co dziwic ze zawodnicy bulgarscy sa tak pewni siebie a nawet zarozumiali ucza sie od swojego guru ;p Szkoda tylko ze duza gadaja a malo robia.
Ostatnio stwierdzilam ze nawet jakby czlowiek chcial ich polubic to oni zaraz jakas swoja wypowiedzia skutecznie do tego zniechcecaja ;/ Ale nie wszyscy sie musza kochac i uwielbiac bo byloby nudnie

i tu się w 100% zgodzę. przez pare ładnych lat mieszkałam z bułgarem- tzn z moim ojcem xD. Chociaż jakby nie patrzeć niektórych bułgarów da się polubić(jak dla mnie E.Ivanow i jeszcze pare osób z Bułgarii, które tam znam). Ale przyznać trzeba- bułgarzy są cholernie zarozumiali

siatqwka.blog.onet.pl, arek-golas-wspomnienia.blog.onet.pl <-- zapraszam!
Wiele serc jedno bicie AZS ponad życie!! >>Mlekpol AZS Olsztyn<<
Gwardia Wrocław- sercu najbliższa

#36 2007-09-02 13:07:51

Aga-koszykarka13

Nowy użytkownik

status 5330436
7907888
Punktów :   

nie ma co gadac o zarozumiałości Bułgarów coż za baty Polska dostała od Francji... ;/ Martwi mnie to ze nasi chłopcy potrafią po tak swietnym meczu z Bułgarią nastepnego dnia doznac takiego załamania... to sie juz wiecej powtórzyć nie może ... teraz to był tylko turniej i mozna jakoś tłumaczyć tę przegraną ale na ME taka porażka bedzie duzo kosztować. Mam nadzieje ze teraz forma <rosnąca forma> naszych orzełków nie dozna żadnego "załamania" i poprowadzi ich do Finału ;] A wiem i wierze ze sa w stanie dokopac każdej drużynie w Europie ;]

Są ludzie wyjątkowi ... Winiar właśnie taki jest

#37 2007-09-02 13:47:47

jagna

Moderator

3276861

Baelka- ok ok, ja ten wywiad dałam tylko jako przykład;d wiemy o co kaman;]

"nie musimy klepać się po tyłkach(...)dla mnie, czy przeciwko mnie- mają wygrać!" -H.J.Wagner

#38 2007-09-03 13:25:15

lena

Użytkownik

10142725
Punktów :   

Skład Rosji na mistrzostwa Europy 2007:
rozgrywający: Chamuckich, Grankin,
atakujący: Połtawski, Krugłow,
środkowi: Ostapienko, Wołkow, Kuleszow,
przyjmujący: Tietiuchin, Kosariew, Abramow, Bierieżko,
libero: Wierbow

ciekawie, ciekawie

#39 2007-09-04 09:41:17

jagna

Moderator

3276861

skład Polski:
rozgrywający:
Paweł Zagumny
Łukasz Żygadło
atakujący:
Grzegorz Szymański
Robert Prygiel
Bartosz Kurek
przyjmujący:
Michał Winiarski
Sebastian Swiderski
Michał Bąkiewicz
środkowi:
Daniel Pliński
Wojciech Grzyb
Łukasz Kadziewicz
libero:
Piotr Gacek

#40 2007-09-10 09:51:04

volleyballka

Moderator

1457339
Punktów :   

PROGRAM II RUNDY:

Grupa E - Sankt Petersburg

11.09.

Holandia - Hiszpania - godz. 13:00
Serbia - Francja - godz. 15:30
Niemcy - Słowacja - godz. 18:00

12.09

Holandia - Francja - godz. 13:00
Niemcy - Hiszpania - godz. 15:30
Serbia - Słowacja - godz. 18:00

13.09

Niemcy - Francja - godz. 13:00
Serbia - Hiszpania - godz. 15:30
Holandia - Słowacja - godz. 18:00

Grupa F - Moskwa

11.09.

Polska - Finladnia - godz. 13:00
Belgia - Włochy - godz. 15:30
Rosja - Bułgaria - godz. 18:00

12.09.

Belgia - Finlandia - godz. 13:00
Polska - Bułgaria - godz. 15:30
Rosja - Włochy - godz. 18:00

13.09.

Belgia - Bułgaria - godz. 13:00
Polska - Włochy - godz. 15:30
Rosja - Finlandia - godz. 18:00

PiJ mLEko! może urośniesz - rezultatów nie gwarantujemy, kasy nie zwracamy ;P=> http://pl.youtube.com/user/MediaMar...

#41 2007-09-12 08:57:26

baelka

Moderator

3197931
Punktów :   

Co do Rosji, to niezłego trenera mają..."- Naprawdę 0:3? To co, Lozano jest już out?"- jego wypowiedź po meczu Polska- Finlandia. Tupet i arogancja w jednym.

#42 2007-09-13 19:46:20

KlauDi

Administrator

9144003
Punktów :   

No coz mistrzostwa sie nie udaly, ale sie starali. Mecze byly ladne badz mniej ladne ;p ale do konca nie odpuscili. Po ich wypowiedziach mozna stwierdzic ze naprawde te mistrzostwa sporo ich kosztowaly i mysle tu bardziej o psychice niz o stanie fizycznym.
No ale oczywiscie ludzie tego nie rozumieja - przekonalam sie o tym czytajac sobie informacje o mistrzostwach w gazetach albo na necie... i naprawde jest mi przykro ze ludzie sie nie zastanawiaja zanim cos powiedza... i moze to smiesznie zabrzmi ale jest mi glupio i zle jak sobie pomysle ze oni takie cos czytaja bo wcale im to nie pomaga...
Zamiast dac im spokoj pozwolic im sie pozbierac przemyslec i wszystko sobie poukladac to robia na nich nagonke i najlepiej by ich jeszcze z kraju wygonili.  Taki wstyd! No bo przeciez jak mozna grac dla reprezentacji Polski i przegrac jakies glupie mistrzostwa wogole kto im pozwolil! ŻAŁOSNE... Nie twierdze zeby mowic ze nic sie nie stalo no bo jednak sie stalo ale przeciez sa ludzie na odpowiednich miejscach zeby to przeanalizowac po co sie wtracac i gadac bez sensu. Po co to wszystko...?
ahh wyrzucilam z siebie cala frustracje...
Pozbieraja sie napewno to twardziele sa:) Niech tylko opadna wszystkie emocje:) Chyba potrzebny im jest teraz jakis nowy cel, a napewno spokoj. I przede wszystkim zeby juz nie rozgrzebywac tego co bylo bo przeciez przeszlosci i tak nikt nie zmieni...      matko ze wy mnie jeszcze stad nie wywalilyscie... ;p

#43 2007-09-14 06:28:13

lena

Użytkownik

10142725
Punktów :   

och... ja też jak czytam te głupe komentarze(szczególnie na onecie) to mnie poprostu cholera bierze. jakbym dorwała takiego yyy... debila to chyba cośbym mu zrobiła... fakt- nie można mówić, że to, co stało się na me to nic, ale czy od razu ich jeździć od najgorszych?? dla mnie to troche przesada.
i tak jak klaudi pisze- nasi panowie to twardziele i się pozbierają. no i my w pewien sposób musimy im troche pomóc- wspierać ich i pokaywać, że jesteśmy z nimi, a nie przeciwko nim.

#44 2007-09-14 08:16:23

baelka

Moderator

3197931
Punktów :   

Pliński to dobrze podsumował Nieźle potrafi spuentować, aż się uśmiechnęłam po przeczytaniu jego słów. Uwaga, teraz może być śmiesznie. Proszę o wyrozumiałość, bo strasznie te ME przeżyłam:) Śnił mi się dziś nasz libero, w rozmowie tłumaczyłam mu który mecz w jego wykonaniu był ok, a który całkiem zły. Spokojnie wysłuchał, coś odpowiedział i sen się skończył Okazało się że rozmawiam z całkiem  sympatycznym człowiekiem. Ech, te sny:)

#45 2007-09-14 16:45:16

pipek

Administrator

8995643
Punktów :   

KlauDi napisał:

No coz mistrzostwa sie nie udaly, ale sie starali. Mecze byly ladne badz mniej ladne ;p ale do konca nie odpuscili. Po ich wypowiedziach mozna stwierdzic ze naprawde te mistrzostwa sporo ich kosztowaly i mysle tu bardziej o psychice niz o stanie fizycznym.
No ale oczywiscie ludzie tego nie rozumieja - przekonalam sie o tym czytajac sobie informacje o mistrzostwach w gazetach albo na necie... i naprawde jest mi przykro ze ludzie sie nie zastanawiaja zanim cos powiedza... i moze to smiesznie zabrzmi ale jest mi glupio i zle jak sobie pomysle ze oni takie cos czytaja bo wcale im to nie pomaga...
Zamiast dac im spokoj pozwolic im sie pozbierac przemyslec i wszystko sobie poukladac to robia na nich nagonke i najlepiej by ich jeszcze z kraju wygonili.  Taki wstyd! No bo przeciez jak mozna grac dla reprezentacji Polski i przegrac jakies glupie mistrzostwa wogole kto im pozwolil! ŻAŁOSNE... Nie twierdze zeby mowic ze nic sie nie stalo no bo jednak sie stalo ale przeciez sa ludzie na odpowiednich miejscach zeby to przeanalizowac po co sie wtracac i gadac bez sensu. Po co to wszystko...?
ahh wyrzucilam z siebie cala frustracje...
Pozbieraja sie napewno to twardziele sa:) Niech tylko opadna wszystkie emocje:) Chyba potrzebny im jest teraz jakis nowy cel, a napewno spokoj. I przede wszystkim zeby juz nie rozgrzebywac tego co bylo bo przeciez przeszlosci i tak nikt nie zmieni...      matko ze wy mnie jeszcze stad nie wywalilyscie... ;p

ja juz nawet nie czytam tego co pisza bo to po prostu zenujace jest...i rzeczywiscie napewno im nie pomaga skoro chcemy zeby sie pozbierali to chyba logiczne jest ze potrzeba im spokoju i jakiejs pozytywnej atmosfery a nie od razu wykleci moze ich na emigracje wyslac albo w kosmos bo jeden turniej im nie wyszedl ?! dadza rade i ja w nich wierze ich wiara konsekwencja walka praca zawsze stawia mnie na nogi a teraz 3mam za nich kciuki i ja to wiem - podniosa sie

www.kibicpolski.pl zapraszamy :)

Stopka forum

RSS