Eh...;/ Przegraliśmy,ale chociaz nie wracamy ''Pociagiem druga klasa w 24godziny do Warszawy''...Smutno troszeczke:( W pierwszym i drugim secie gralismy rewelacyjnie,szkoda,ze ktoregos nie wygralismy moze Rosjanie by sie zdenorwowali i by mieli problemy.A w trzecim secie cos peklo,zacielo sie;( Przyjecie w wszystkich setach poprostu KLAPA!(zaczynam chyba zalowac,że Ignaczak nie pojechal) No coz przegralismy,ale podobno wychodzimy z 3 miejsca i mamy szanse na medal...Eh to chyba raczej nierealne ale wierze i trzymam kciuki za naszych chlopcow;(
Az ciezko patrzec ;( Nie ma w nich radosci z gry tej swiezosci jakby mysleli ze nikogo sie nie da pokonac... Dzisiaj 2 sety dobre trzeciego nie skomentuje... I nawet jak gramy na jakims poziomie to w pewnym momencie seta wlacza sie jakas blokada. Nie wiem z czego to wynika bo przeciez grali juz z najlepszymi ale musimy sie tego pozbyc i to juz. Atak i przyjecie dzisiaj nie istnialy:/ Winiar sie musi pozbierac, Seba przelamac no i bardzo mnie Gato rozczarowal ;/ Rosjanie dzisiaj nas blokiem i zagrywka niestety wykonczyli.
Jutro dzien wolny i jak Kadziu powiedzial bedzie czas zeby to wszystko przemyslec. Poprostu musi sie znalezc ktos kto ich kopnie w te szanowne tylki i wbije do glowy ze musza walczyc. Ja bym to zrobila gdybym tylko mogla, a tak tylko kibicuje przed telewizorem, trzymam kciuki i wciaz wierze...
1 i 2 set- super, 3 TRA-GE-DIA. niby z trzeciego miejsca idziemy, ale medal troche sie oddala, ale mimo to wierzę, że uda zająć się jak najlepsze miesjce
Mam pytanko...Będzie transmisja naszych meczy na TVP?? Bo w programie nie ma;/ Prosze o odp.
na necie pisze ze na tvp2 o 15:45
Nadzieja ciągle jest, tylko tej wiary trochę mniej. Za każdym razem mówię sobie- nie denerwuj się tak, i tak nic nie pomożesz- ale i tak włączam telewizor i oglądam
Teraz to już jedno jest pewne- że nic nie jest pewne.
powiem tak- nie miałabym pretensji o przegraną z belgią, seta z turcją i nawet to 0:3 z rosją, gdyby od początku mistrzostw grali tak, jak wczoraj. guma- bardzo dobrze, jak na takie przyjęcie. środek wreszcie uruchomiony, chociaż jeszcze nie tak, jak potrafimy to zrobić. pojechał pare razy przesunieta krotka, gubił blok, winiarowi też zdarzyło sie atakowac na czystej siatce. niezłe wejscie bakiewicza, ogromne brawa dla Gela. niestety, sam meczu nie wygra, a atak reszty zespolu wołał o pomste do nieba. nie da sie wygrac z ruskimi majac niecale 50 % ataku, no nie da sie po prostu. świder- tragedia. gdyby nie bledy w koncowkach wygralibyśmy ten mecz. oczywiscie caly czas mowie o 2 setach, bo w trzeciem pękliśmy, a oni cały czas grali równo. rosjanom nie można pozowlic sie rozkrecic, a zlamac ich mozna w kazdym momencie. nam sie to wczoraj nie udalo. teraz finowie (bądź, jak woli świder- fińczycy;d). nie bedzie to łatwy mecz, tym bardziej, ze nie jestesmy przyzwyczajeni do ich siatkowi. zobaczymy....
Moderator
Guma?? bardzo dobrze?? bardzo źle raczej - Kadziu i Plina nie raz mieli wystawione piłki za nisko, atakowali ze zgiętym łokciem, przez co ruskie łapali ich na środku... zresztą statystyki mówią same za siebie - z 73 wystaw Gumy dobrych było ledwie 13 dla porównania Chamucki (albo jak kto woli Khamuttskikh) na 64 wystawy udanych aż 30... oczywiście nasze przyjęcie i atak 'leżały i kwiczały' ale Guma też nie wypadł dobrze
to chyba jego najgorszy mecz.. Świder - katastrofa na całej linii!! w całym meczu tylko 2 punkty - w tym jeden z zagrywki
ale chwała mu za dobre zagrywki w drugiej partii dzięki którym na drugą przerwę zeszliśmy z jednym punktem przewagi nad ruskimi ;p
przyczyna porażki - niekończone ataki!! ruskie z 72 ataków skończyli 42, my z 78 tylko 29
ale mimo wszystko gra naszych mogła się podobać - podjęli rękawice, brakło trochę szczęścia, a może "zimnej głowy"? mam nadzieję, że jednak jeszcze wszystko uda się odkręcić i nasi powalczą o medale, bo na pewno stać ich na to ;]
haa haa no to dowalili... Jak ja kończe o 15:10 i 45 min potrzebuję na dojazd i dojście do domu to sobie obejrze. chociaż na te o 15:30 zawsze można zdąrzyć jedynie w czwartek obejrze cały mecz xD
Ostatnio edytowany przez lena (2007-09-10 18:02:01)
Moderator
może się okazać - odpukać!!! - że jeszcze będziesz się cieszyć, że tych meczy nie widziałaś
dobrze to ujęłaś ja mam niestety wolne jeszcze:P
Jakby to ująć? Medal jest nie dla nas. I szczerze mówiąc to jest sprawiedliwe. Po takiej grze, po takiej ilości błędów (wg mnie Gacek na tych Mistrzostwach to katastrofa...) jakiekolwiek miejsce na podium dla naszych byłoby niezasłużone.
Jasne, strasznie szkoda i żal. Widać że mało rzeczy w naszej grze gra, a najgorsze jest to że nikt nie wie co jest tak naprawdę źle. A jak nie wiadomo co nie gra, to nijak się tego nie naprawi:(
Ostatnio edytowany przez baelka (2007-09-11 13:29:44)