no jasne, że wygramy. z taka obsada turnieju - bez problemow;d
mam tylko nadzieje, że mecz z Anglikami nie skonczy sie w 40 minut z prysznicem, bo nie po to sie bede tlukła cały dzien w pociagu;d
No pewno że wygramy nie ma innej opcji. Polacy są najlepsi. POLSKA BIAŁO-CZERWONI
Moderator
no ba! nie ma innego wyjścia - trzeba wygrać ^^ najbardziej zacięty zapewne będzie mecz z Serbią, która przyjeżdża w najsilniejszym składzie
a w ramach imprez towarzyszących ma być rozegrany I Otwarty Turniej Siatkówki na trawie zespołów 3 osobowych :] szkoda, że mnie tam nie będzie, bo bym chętnie pograła
popieram poprzedniczki Polska wygra i bedzie super tym bardziej ze to sprawdzian formy przd ME. Nie stój z boku, wejdź do akcji- KIBICIJ POLSKIEJ REPREZENTACJI:) o'le
a oto program memorialu
15.08.2007 (środa)
Wielka Brytania - Niemcy (godz. 15, mecz w Elblągu)
Polska - Słowacja (godz. 17, mecz w Ostródzie)
Serbia - Holandia (godz. 20, mecz w Elblągu)
16.08.2007 (czwartek)
Holandia - Słowacja (godz. 15, mecz w Elblągu)
Polska - Wielka Brytania (godz. 17, mecz w Ostródzie)
Niemcy - Serbia (godz. 20, mecz w Elblągu)
17.08.2007 (piątek)
Niemcy - Słowacja (godz. 14)
Polska - Holandia (godz. 17)
Serbia - Wielka Brytania (pół godziny po drugim meczu)
18.08.2007 (sobota)
Serbia - Słowacja (godz. 14)
Polska - Niemcy (godz. 17)
Holandia - Wielka Brytania (pół godziny po drugim meczu)
19.08.2007 (niedziela)
Słowacja - Wielka Brytania (godz. 11)
Holandia - Niemcy (godz. 14)
Polska - Serbia (godz. 17)
z www.fundacjawagnera.pl
p.s. 2 wątek w tym temacie został usunięty proszę o pisanie wszystkiego o memoriale w tym wątku
jagna napisał:
oj nie obijali sie;d 2 długie treningi dziennie+ czasami siłownia, zdecydowanie sie nie obijali;d
skoro ty tak mowisz to tak jest a zreszta kto ma im wierzyc bezgranicznie jak nie my
bilet mam, pociag za jakies 20 godzin, a za 29 bede na miejscu;d pozdrawiam i papa, bede zdzierac gardlo za wszystkich;)
hehe witam po pierwszym meczu Polakow czekam na opinie pierwsza ja
a wiec dawno nie widzialam tak dziwnego, slabego, smiesznego meczu naszych zanosilo sie ladnie potem okazuje sie zabraklo zgrania wszystkich elementow slowacy sie rozszaleli <ambitni nie ma co> jak juz cos zadzialalo u naszych to zabraklo czego innego
do tego sedziowie, mokre boisko, nasi smieja, raul zly opiernicz chlopaczkom dal, oni jedli zamiast grac,po prostu smiechowy mecz chwilami wygladalo ze kontroluja potem sie rozsypalo...jakos nasi sobie ot tak pogrywali, mysleli ze bedzie prosto a tu chyba nawet nie specjalnie dla kibicow emocji dostarczyli
szczerze to nie spodziewalam sie takiego dlugiego meczu ale nasi dzis nie byli soba
wygrali ten mecz dzieki doswiadczeniu, szczesciu i slowakom
pochwalilabym dzis jedynie piotrka gacka bo jego obrony super i baka bo ciagnal gre i gral na jakim takim poziomie
na koniec powiem cieszy zwyciestwo nie ma co sie przejmowac gra, nasi ambitni, jutro bedzie lepiej
Pipek ales sie rozpisala;p ale cos o tym wiem;) jak dla mnie mecz slaby, strasznie wolny nawet gumie dzisiaj nie wychodzilo, za to baku super on chyba caly rok ma forme kiedy nie wejdzie to zawsze gre pociagnie;p gato tez dobrze:) sedziom gratuluje niekompetencji ale co zrobic... co do kibicow to w sumie nie mieli okazji sie pozachwycac bo nie bylo czym;) jeszcze apropo jedzenia to dwa lukasze niezle wcinaly;p ogolnie jestem rozczarowana ale sie przynajmniej usmialam:) pozostaje sie tylko cieszyc ze nawet w takiej formie potrafia wygrac:) Podsumowanie podsumowania;p : I tak dalej ich uwielbiam i kropka .
ja widziałam tylko dwa ostatnie sety i też uważam że dziś zagrali poniżej swoich możliwości no ale najważniejsze jest to że wygrali. A co do sędziów godzę sie w 100% zero kompetencji.
Polska ma duze szanse ale moze sie gdzies noga powinac.Ale ja wieze w to ze wygraja!!!Pozdro