Misiek gra bardzo dobr± siatkówkę. ¦wietnie odbiera, mógłby zosdtać libero. Ataki nie złe. My¶le, że trener Lozano powinien dawać mu czę¶ciej pograć na boisku
bardzo skromny, sympatyczny chłopak z poczuciem humoru. nie lubi kamer, nie przepada za wywiadami. znak rozpoznawszy: tłumy piszcz±cych fanek;p a tak serio...pracowito¶ć i ambicja;)
B±ku facet od czarnej roboty. Wchodzi na boisko zawsze kiedy cos nie idzie i wprowadza na boisko spokój i przywraca ton grze. Misiek jest super przyjmuj±cym ale potrafi także doskonale zast±pić libero.
B±ku super go¶ć Ma bardzo dobre przyjecie- nic dziwnego gral kiedys na pozycji libero:) Zmiany w jego wykonaniu s± bardzo ważne to on uspokaja przyjęcie co pozwala na skonczenie akcji
fajnie, że w tym sezonie bedize grał w skrze. Mam tylko nadzieje, żę na ławie siedział nie będzie ,a no i że na libero nie pójdzie bo by się zmarnował...zagrywak i ataki...3mam kciuki, że będize grał w pierwszej 6 ^
dzis baku naprawde super ze slowacja ciagnal gre naszych w porownaniu zreszta naprawde swietnie jak zawsze swietne przyjecie, mocny atak i dobra regularna zagrywka uznanie
B±ku to taki typ strażaka w naszej kadrze Gdy się pali to B±ku wyjdzie i ugasi :] I chwała Mu za to. Ma perfekcyjne przyjęcie, chodx wiadomo że każdemu sie błędy przytrafi±j±
I oczywi¶cie zagrywka
To jest chyba jego zdecydowanie najmocniejsza broń.
Dobrze, że mamy takiego Michała B±kiewicza w reprezentacji Spec od czarnej roboty....:]
no Michał wiele razy udowodnił, że można na niego liczyć. chociażby pamiętny finał M¶ w grudniu kiedy musiał zast±pić Piotrka Gacka na pozycji libero.
bardzo waleczny, nie boi się grać i bardzo robi to co ma robić. praktycznie wszystko u niego wychodzi
Ja uważam,że Michał ¶wietnie gra i widziałabym go w pierwszej 6,ale nie ma za kogo wej¶ć;/ wszyscy s± swietni...Moim zdaniem bedzie z niego bardzo dobry siatkarz(nie to ze teraz nie jest:)) Jak to wszyscy mowia on jest wszechstronny(dobra zagrywka,atak,przyjecie) naprawde zdolny chlopak.Tylko czemu nie jest w pierwszej 6??Mam nadzieje,ze z czasem sie pojawi:)
no i siedzi na ławie. Póki co wydaje mi sie, że decyzja o przej¶ciu do Skry nie bylo do konca dobra.. Lepiej żeby Michał grał w meczach, bo same treningi w Skrze i wejscia na pare minut niewiele mu daja..
Z jednesj strony mógłby zostać w Olsztynie(jak to kto¶- nie powiem kto xD- napisał Michał B±kiewicz Twoje odej¶cie naszym wzmocnieniem)- wtdy prawdopodobnie grałby w 6. Przeszedł do Skry i narazie nie ma szansy, żeby grał w podstawowym składzie.