Sylwetka
BARTOSZ KUREK
DATA URODZENIA : 29 sierpnia 1988 r.
MIEJSCE URODZENIA : Wałbrzych
POZYCJA : przyjmujący
ZASIĘG (blok / atak) : 325 / 350 cm
WZROST : 205 cm
WAGA : 87 kg
OBECNY KLUB :Mostostal Azoty Kędzierzyn-Koźle
NR NA KOSZULCE : 19 (reprezentacja), 12 (klub)
POPRZEDNIE KLUBY : AZS Nysa (2004-2005)
STAN CYWILNY : kawaler
wyrośnie zNiego świetny zawodnik! który w przyszłości będzie w podstawowym składzie kadry!
Bartek jest fantastycznym zawodnikiem. Od razu jak go pierwszy raz zobaczyłam od razu go polubiłam
Nooo! Zgadzam się z opinią wyżej! Hehe ma taką fajną minkę i śliczny uśmiech. ale najważniejsze że mimo swego młodego wieku pokazuje na co Go stać kocham Go!
Bartuś jest wspaniałym zawodnikiem i mam nadzieje że zrobi dużą kariere sportową. :good
Ostatnio edytowany przez Ewci@89 (2007-08-09 09:38:36)
bartke dzis w meczu z serbia musial wejsc naprawde w trudnym momencie i pomoc druzynie, najpierw nie szlo mu za dobrze, ale powoli nabral pewnosci, wpadl w rytm meczu i spisywal sie naprawde fajnie bartek oby tak dalej
nie wiem czym sie interesuje:)
ale jest swietnym wysportowanym chlopakiem ktory w przyszlosci osiągnie wiele jezli bedzie sie staram tak jak teraz a nawet lepiej;)
Ostatnio edytowany przez karola16 (2007-08-25 14:39:40)
Nowy użytkownik
bartus jest swietnym zawodnikiem, tylko malo doswiadczonym...
ale z czasem nabierze pewnosci siebie i jeszcze wam
wszystkim pokarze co potrafi...
Ostatnio edytowany przez monicqqqa15 (2007-08-28 21:39:26)
No to teraz Bartka czeka powazny sprawdzian. I jak to Świderek powiedzial
"Bartek nie ma wprawdzie doświadczenia, ale znalazł się w sytuacji, która wymaga tego, że to doświadczenie będzie musiał zdobywać stosunkowo szybko."
Ja tam w niego wierze
Moderator
Bartek to bardzo zdolny siatkarz - przyszłość naszej kadry mam nadzieję, że poradzi sobie w Moskwie
już dziś trzymam kciuki ;]
tak moze troche zmienie temat skoro to rozmowy ogolne
gdzies przeczytalam cos takiego co tyczy sie i bartka i kadzia
"(...)to mnie rozśmieszył bardzo jak podeszłyśmy do niego z kumpelą (a było to w Olsztynie przed meczem z Holandią,po drodze do Łukasza, który siedział kilka rzędów wyżej)i prosimy o zdjęcie i autograf, on oczywiście bardzo chętnie. No to moja kumpela siada obok niego ja biorę aparat, a Bartek wypala z tekstem "dziewczyny, tam wyżej siedzi Kadziu idźcie do niego on jest ładniejszy" "
hehe jak wszystkie nasze chlopaczki - poczucie humoru
Bartek sie nam rozkreca bo ja to mam wrazenie ze on taki niesmialy spokojny moze przez to ze jest tak mlody
A oprocz poczucia humoru to niektorzy sie musza jeszcze nauczyc trzymac jezyk za zebami ;P chyba wszyscy wiedz o kogo przede wszystkim mi chodzi heh