Jak na prawdziwego kapiotana przystało potrafic grać! I to bardzo dobrze. Choć nie mnie to oceniać Myśle, że spoisuje się świetnie! ale Trener Lozano powinien częściej go dawać na boicho!
Piotrek to wspaniały i przede wszystkim doświadczony siatkarz. Jest bardzo dobrym kapitanem.
no wlasnie jak juz zostalo wsponiaane super kapitan gra dobrze choc na boisko wchodzi raczej na zmiany. Jesli chodzi o kaptana dobrze rzadzi druzyna ale Seba jako"drugi" kapita rowniez spisuje sie swoeinie. Dba o ustawienie i tłumaczy chlopakom co mowi trener
Grucha już od baaaardzo dawna jest podporą dla reprezentacji Dobrze, że mamy takiego gościa, która zawsze trzyma rękę na wodzy - jak na kapitana przystało
Uwielbiam Jego ataki lewą ręką, poprostu Mistrzostwo Świata
Na meczach reprezentacji zdarza Mu się to coraz częściej. I jak tak sobie po prawie każdym ataku klaszcze w łapki
A wydawało bysie, że jakie kolwiek kontuzje omijaja Gruche wielkim łukiem....Szybko się wykuruje, przecież mecz z Rosjanami przed Nim
O! A ja napisze o Piotrku w klubie Widac, że najlepiej mu w Bełchatowie
W Olsztynie nie szło i wrócił do Bełka i gra jak na zawodnika Skry przystało
Ubiegły sezon miał baaaaardzo udany, a teraz licze na to, że w tym sezonie do MP i PP dorzuci i LM
Nowy użytkownik
Musi się wykurować i wszyscy musimy mocno w to wierzyć!!
niestety, tegoroczne ME w moskwie na 99% bez piotrka. rehabilitacja w warszawie przynosi efekty, ale noga nie nadaje sie jeszcze do duzych obciazen, forma tez mistrzowska nie jest.
Moderator
heh... na turniej do Paryża Piotrek nie leci... zresztą gdzieś czytałam, że leczenie musi potrwać ok. trzech tygodni - trzy tygodnie wypadają 9 września, a wtedy to już są ME
hehe niestety, wiesci sa dokladnie sprzed ok godziny, a wtedy o zadnym cudzie nie bylo mowy;)
ale mysle, ze nawet bez piotrka jestesmy w stanie sobie poradzic. tylko, ze dla niego to wielka strata;/ no i oslabione nieco morale zespolu- jakby nie bylo, nie bedzie kapitana.