Giba:) Hehe ale tesh ten nasz Lozano wymyślił hehe jak Giba wchodzi na boicho to gra świetnie tak jak reszta. nie ma jakiś 'braków' patrząc na gre reszty
Wojtek to bardzo dobry zawodnik jesli wskoczy juz w swoj rytm gry to gra super . Wydaje mi sie takze ze to bardzo skromny czlowiek i to dobrze swiadczy o naszych POLACZKACH
moim zdaniem WOjtek jest jednym z niewielu siatkarzy, który mimo tego iż odniósł tak ogromny sukces w ogóle się nei zmienił. Jest takim zwykłym chłopaczkiem który gra w saitkówe i nie stara się przypodobać innym.Chce robić swoje- i za to własnie go tak lubie :)skromy pracowity i skuteczny!
Grzybek to mój ulubiony zawodnik . no oi gra w moijm ulubionym klubie- PZU AZS Olsztyn.
myślę, że na swojej pozycji w klubie jak i w reprezentacji(mimo, że aż tak bardzo często nie wysępuje jak Kadziu czy Plina) to te występy można bardzo wysoko ocenić. z Gumą tworzy zgrany duet nie do pokonania z czego jestem bardzo dumna ;P
EDIT:
Hehe... Wczoraj jak oglądałam mecz na francuskim eurosporcie mało nie zeszłam ze śmiechu. komentatorzy mieli duże trudności z wymówieniem nazwisk naszych siatkarzy,a szczególnie Grzybka. Hehe... Nawet literowali...
Gziba wymiata hehe
Ostatnio edytowany przez lena (2007-08-31 13:11:09)
hmmm... mimo, że czasami ma wachania formy powiem, że bardzo dobrze się spisuje. jako, że tworzy zgrany duet z Gumą jak to określono jest postrachem innych zespołów. i oby tak dalej
zgadzam się w 100% z moją poprzedniczką. bardzo lubie w Wojtku jego skromność. jak każdemu chyba troche mu "odwaliło" po zdobyciu srebra, ale dla niego jest to tak jakby kolejny etap do rozwijania sie, chce grać, pracować nad swoją grą i chce jak najwięcej osiągnąć