ogolnie debowski mnie strasznie denerwuje...strasznie miesza gada od rzeczy...za to pozytywne wrazenie zrobil na mnie mariusz szyszko - mowi szczerze, rzeczowo, na temat nareszcie jakis normalny komentator w tvp jeszcze bedziemy mieli z niego pozytek
ja wczoraj tez nie, ale dzis tak jak juz sie to wszystko troche uspokoilo a zwrocilam troche uwage na pana szyszko, bo to przyjaciel kadzia i mowil ze dobry z niego dziennikarz
mnie dębowski tak wkurza... staryyy... szyszko jest spoko- wie co gada i dobrze to robi. nie mogę też przeżyć duetu swędrowski&drzyzga. wójtowicz, wg mnie, całkiem fajnie komentuje
No tak, ten Szyszko jest naprawdę dobry. Za to pan Dębowski strasznie wszystko przeżywa, emocjonuje się okropnie. Ale jak wiadomo- równowaga musi być
Moderator
ja tam jestem z Dębusem;] miał facet dość długi rozbrat z siatkówką - bo wszystkie transmisje zgarniał Polsat - więc się chłop musi rozkręcić ;] uznańskiego mi trochę brakuje...
Podsumowując te ME powiem tak: komentatorzy na plus, transmisja na nie. Przerwanie finału bodajże po 3 secie, aby przekazać wiadomości- bez komentarza...Co jak co, ale półfinały też w TVP obejrzałoby by parę osób...
Moim zdaniem nie ma jak oglądac mecz bez komentarzy "Panów, którzy sie na siatkówce doskonale znają"...
Polsatowski duet strasznie miesza nazwiska... wiem, że to emocje i w ogóle, ale tworzenie nowych graczy nazywających sie Michał Świderski to delikatna przesada... Powtarzają się, mówią mało fachowo często jak już ktoś pisał zmieniają zdanie
A Mielewski jak tylko jest na Podpromiu bardziej interesuje się stropem hali niż tym, co dzieje sie na boisku Potrafi przez cały set przesiedzieć z głową do góry i oglądać mocowania
Nie znam tego przyczyny, ale może obawia sie o własne bezpieczeństo?
spokojnie, jeszcze nic nikomu na głowe w Rzeszowie nie spadło... hehehehe spokojnie...
Taka cisza w tym temacie:) To ja podziękuję Polsatowi że wysłali pana Drzyzgę do Japonii,a co! Na szczęście mecze naszych pań są o tak dziwnych porach, że prawie nie udaje mi się ich obejrzeć. Alleluja, za to mogę w spokoju mecze PLS oglądać
Ależ się cieszę!
Co do meczy naszych pan to czesto je komentuje Gosia Niemczyk i ja tego przezyc nie moge;p moze mila kobieta i zna sie na rzeczy ale glos ma fatalny;/ brzmi to beznadziejnie moze jakby byla sama to jeszcze ale jak w duecie to porazka
Moderator
ah Niemczykówna - zostawię to bez komentarza całe szczęście te fragmenty meczów złotek z PŚ, które miałam okazję zobaczyć komentowali tylko Drzyzga i Swędrowski, bo jakby jeszcze ona z nimi była, to nic tylko głos wyłączyć ;P...
Magiera jako komentator nieźle się sprawdza za to Wójtowicz.... ehhh
Dzisiaj odkrylam kolejny duet komentatorski Chyba ich jeszcze razem nie slyszalam. W kazdym razie mecz USA - Brazyli komentowali Magiera i Dacewicz i swietnie im to poszlo. Naprawde mi sie podobalo
Moderator
no ja też takiego połączenia jeszcze nie słyszałam, ale i Marek i Damian radzili sobie nieźle już wcześniej (z w innych parach) więc ten duet musiał być udany
No to polecam te dwojke Odpowiednie emocje w odpowiednich momentach, fachoe komentarze i fajnie im sie glosy komponowaly i nawet ja nie mialam sie do czego przyczepic a to u mnie trudne;p