Moderator
No ME zbliżają się wielkimi krokami, więc zakładam wątek, w którym będziemy typować wyniki, pisać wrażenia po meczach, komentować etc.
jesteśmy w grupie B, czyli na początek czekają nas mecze:
07.09 o 15.00 Polska - Belgia
08.09 o 17.30 Polska - Turcja
09.09 o 20.00 Polska - Rosja
oczywiście najtrudniejszy wydaje się mecz z Rosją, ale myślę, że jeśli chłopaki będą w pełni sił, to stać ich na zwycięstwo i pierwsze miejsce w grupie przed fazą play-off
jakby ktoś nie wiedział, to transmisją ME zajmuje się TVP
Nowy użytkownik
volleyballka napisał:
No ME zbliżają się wielkimi krokami, więc zakładam wątek, w którym będziemy typować wyniki, pisać wrażenia po meczach, komentować etc.
jesteśmy w grupie B, czyli na początek czekają nas mecze:
07.09 o 15.00 Polska - Belgia
08.09 o 17.30 Polska - Turcja
09.09 o 20.00 Polska - Rosja
oczywiście najtrudniejszy wydaje się mecz z Rosją, ale myślę, że jeśli chłopaki będą w pełni sił, to stać ich na zwycięstwo i pierwsze miejsce w grupie przed fazą play-off
jakby ktoś nie wiedział, to transmisją ME zajmuje się TVP
Mecz odbywają sie o innych porach:
07.09 o 13.00 Polska - Belgia
08.09 o 15.30 Polska - Turcja
09.09 o 18.00 Polska - Rosja
Moderator
bo Moskwa jest w inne strefie czasowej ;P
ja też niestety nie obejrze piątkowego meczu... również szkoła(chociaż nie mam treningu na 2 ostatnich lecjach, więc zawsze można coś wykombinować xD)
Ostatnio edytowany przez lena (2007-09-05 15:11:04)
no ja na poczatek tez na pewno nie zdaze, ale poprawki z kulturoznastwa brytyjskiego nie wypada olac. chcialabym w koncu zaliczyc pierwszy rok;d
a prawda jest taka, ze to wlasnie mecze grupowe (chociaz niby srednio sie licza) pokaza nasza dyspozycje. co prawda mamy taki dziwny zwyczaj dostosowywania sie do przeciwnika, ale wazne, zeby w 2 pierwszych meczach pokazac klase (ze slabszymi- jakby na to nie patrzec- przeciwnikami), jednoczesnie nie tracac za wiele sił i energii;) z rosja to bedzie wojna mentalna i wytrzymalosciowa. tak, jak na MŚ. oby zakończona takim samym wynikiem...no w każdym razie 3 ma być po naszej stronie;d
Heh biedny jest los kibica ja tez prawdopodobnie poczatku nie zobacze niby cos kombinuje z ostatnia lekcja ale zanim dobiegne do domu to mi troche zajmie;p;p
Ale chlopaki dadza rade Wierze w nich to jest dobry moment zeby udowodnic ze sa profesjonalistami i ani kontuzje ani wszelkie nieporozumienia nie wplywaja na to co sie dzieje na parkiecie
Eh...Ja nie zobacze całego meczu;( szkoła i trening w siate;/ Jakie te życie jest... A tak wogóle to będą powtórki na TVP albo na jakimś innym programie??
ja mam to szczęście, że trening siaty w szkole mam i jeszcze na 2 pierwszych lekcjach xD. A zwolnić się zawsze można- ostatnią lekcję prawdopodobnie mam odwołaną, więc z ostatniej można niby przypadkim się zwolnić xD
Ostatnio edytowany przez lena (2007-09-06 14:24:07)
A jednak zdaze na meczyk <lol> <happy> okazalo sie ze maty nie mam bo facetka gdzies wyjezdza;d i z w-f to sie zwolnie,a trening nam przelozyli <lol> czyzby to przeznaczenie?? xD Ma sie tego farta;) juz sie nie moge doczekac jutra;) POLSKA:D
A ja nie będę mogła oglądnąć sobie tego meczu bo będę siedzieć w budzie chyba jutro będę udawać chorobę żeby nie iść do szkoły i żebym sobie mogla meczyk oglądnąć
TRA-GE-DIA. nic innego powiedzieć nie umiem. zupełnie nie wyszedł ten mecz chłopakom, szczególnie końcówka 4 seta ;(
Droga przez mękę. Tak bym to spotkanie z Belgią opisała... Nie poznałam naszej drużyny. Chłopaki grali jakby chcieli a nie mogli. Mało im rzeczy wychodziło, nie widziałam ich radości z gry, walki o każdą piłkę...
Naprawdę, bardzo słabo wypadli- nie pamiętam ich tak złego wystepu. Nie widziałam statystyk, ale atak jakby nie istniał. Ojj, mają się pewnie teraz nad czym zastanawiać
Eh...Poprostu brak słów,ja tez nie poznalam naszych chlopcow,a Grześka to już wogóle poprostu makabra.Jak przegralismy z Belgia co bedzie z Rosia??;( Jesli dalej bedziemy tak grac to nie wiem co to bedzie.Zawsze staralismy sie dotknac chociaz pilki,walczyc o nia a teraz?Chwilami gralismy dobrze,juz myslalam,ze koniec ''snu'' a tu 3-4pkt. i znowu czarna przepasc.Eh...Poprostu masakra:(