Nigdy nie zapomnę Arka...to był świetny siatkarz czemu to się przydarzyło właśnie jemu?Był taki młody,piękny tyle życia jeszcze było przed nim.Nigdy tego nie zrozumie jak to się stało.Niedługo 2lata.Ostatnio oglądałam piękny filmik na youtub'e o nim rozpłakałam się to było takie piękne;( Zawsze będę o nim pamiętać,na zawsze zostanie w moim sercu[*][*][*]
minęło już wiele czasu.. prawie 2 lata od tamtego koszmarnego wypadku. Jednak w sercach kibiców pamięc o Arku pozostanie na zawsze.
'Skoczył do bloku najwyżej jak mógł, a za ręce złapał go sam Bóg...'
Arek na zawsze w mojej pamięci. Dziś jest druga rocznica śmierci Arka więc zapalmy dla niego świeczkę [*][*][*][*][*]
Wspomnienia nadal żywe. Na zawsze w moim sercu (*)
Eh...dzisiaj mijaja dwa lata od tego tragicznego wydarzenia,ale wszyscy pamietaja i beda pamietac...[*] [*] [*] Jak oglądałam wczoraj zapowiedz uwagi poplakalam sie...nie wiem czemu nawet Go nie znalam,ale czuje jakas wiez...[*] [*] [*] spoczywaj w pokoju;((
Ostatnio edytowany przez kamcia_00 (2007-09-16 16:15:54)
;( normalnie się popłakałam jak leciała ''Uwaga'' i teraz rycze;( Poprostu nie rozumiem czemu jakurat Arek!!![*] [*] [*] ''Czas nie leczy ran,tylko przyzwyczaja nas do bólu'' ''Kiedy my płaczemy Arek gra w niebie z Wagnerem''
Ostatnio edytowany przez kamcia_00 (2007-09-16 18:20:10)
Ja też płakał i dalej sie nie moge pozbierać łzy same wypływały mi z oczu Aruś for ever [*]
ja również płakałam. przez cała uwage i jeszcze pare minut po niej.
"chociaż zycie Twe skończyło sie my na zawsze zapamiętamy Cie"
Nie do końca wiedziałam gdzie tą informację umieścić, niech będzie tutaj...Jest wyrok dla Agnieszki Gołaś za spowodowanie śmiertelnego wypadku, dobrowolnie poddała się karze... W sumie nic dziwnego
właśnie przeczytałam o tym na jednej ze stronek. Uważam, że Agnieszka poddała sie karze i tak nie przywróci Arkowi życia . . . Nie wiem co myśleć o tej sprawie . . .
Moderator
jasne, że to Arkowi nie przywróci życia, ale... prawo jest dla wszystkich, a to, że Aga dobrowolnie poddała się karze, a nawet sama ją sobie wymierzyła, to tylko o niej dobrze świadczy.. głupio zabrzmiało, ale chodzi mi o to, że ona przynajmniej zdaje sobie sprawę, że to była jej wina... bo np. Otylia nie zgodziła się się na 9 miesięcy więzienia (w zawiasach), 30 godzin miesięcznie prac społecznych i roczny zakaz prowadzenia samochodu ... odwoływała się od tego wyroku, a przecież mogła dostać znacznie więcej... nie wiem jak to się skończyło, ale Aga "urosła" w moich oczach, a Otylia niestety straciła część mojej sympatii do niej - tylko, broń boże, nie myślcie sobie, że robię z Agi bohaterkę! porównuję tylko postępowanie dwóch kobiet, które znalazły się w niemal identycznej sytuacji...
Zgadzam się volleyballka odnośnie traktowania przez prawo zwykłego Kowalskiego i osoby w jakiś sposób znanej przez szersze grono. Prawo to prawo, a że niczego to i tak nie zmieni i czasu cofnąć się nie da...